Diensten

Bent u op zoek naar een allround projectinrichter die u van A tot Z kan bijstaan? Of kunt u vakkundig advies gebruiken voordat u aan de slag gaat met uw plannen? Daag ons uit met uw vraag en wij staan voor u klaar!

De diensten van MORE:

Projectinrichting

Of het nu gaat om een enkel onderdeel of om een compleet project; uw opdracht is bij ons in vakkundige handen. Van advies en ontwerp tot inkoop en realisatie.
meubilair – projectkeukens – plafonds – vloeren – wandbekleding – (raam)stoffering – zonwering – verlichting – klimaatbeheersing – accessoires.


Projectmanagement

Elk project vraagt om een gedegen voorbereiding, goede planning, het afstemmen met en aansturen van alle betrokken partijen en bewaken van het budget. Het is verstandig hiervoor een specialist met de juiste kennis en ervaring in te schakelen. Dit bespaart u onnodig veel zorgen, tijd en geld.
Als partner zetten wij graag onze expertise in bij het opzetten en uitvoeren van het gehele project. Waarbij u uiteraard kunt rekenen op eerlijk advies en heldere communicatie over de voortgang.


Renovatie/verbouw

Zijn er aanpassingen of sloopwerkzaamheden nodig voordat we kunnen starten met de opbouw? Ook bouwkundige werkzaamheden kunt u aan ons uitbesteden. MORE Projectinrichting heeft veel ervaring met het verkoop- en verhuurklaar maken van bedrijfsmatig onroerend goed en turnkey afbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van nieuwe wanden, deuren en kozijnen, maar ook aan de afwerking zoals het stuc- en schilderwerk, timmerwerk en het aanleggen van elektra; van stopcontacten tot geavanceerde elektronische installaties.
Zijn er nog speciale vergunningen nodig? Ook dat regelen wij graag voor u.


Maatwerkmeubilair

De eisen die aan meubilair worden gesteld, zijn per branche vaak nogal verschillend. Soms is het belangrijk dat meubels vooral robuust, oersterk en gemakkelijk in onderhoud zijn. Of dat extra exemplaren op korte termijn nageleverd kunnen worden. En soms is er juist vraag naar exclusieve designmeubelen om het karakter van een bedrijf te onderstrepen.


Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, wij kunnen opdrachten op maat voor u uitvoeren. Letterlijk als dat nodig is, want ook maatwerkmeubilair behoort tot de mogelijkheden. Met meubels die speciaal op maat zijn gemaakt, maakt u onderscheid en geeft u het imago van uw bedrijf een eigen vorm. Net even anders.


Meer informatie of advies nodig?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

MORE Projectinrichting

Ons productassortiment en merkaanbod is heel breed, te veel om op te noemen!
U kunt ervan uitgaan dat wij alle A-merken kunnen leveren. Daarnaast hebben we nog een eigen huislabel en importeren we een deel van de collectie zelf. Het voordeel hiervan is dat wij veel voorraad in huis hebben en snel kunnen leveren.

 

LEES MORE